Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2084065

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: 8 grislag i botten alltså. Jag gillar grishockey, missförstå mig inte...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Costanza: Yep. I vissa lägen är grishockey nödvändig och en naturlig del av hockey. Även på isen måste man rätta mun efter matsäck och sportslig grishockey KAN vara nödvändigt för att inte kollapsa helt och kan ibland besegra andra lag.

Däremot tycker jag att HV var en sportslig besvikelse som plockade in filmningar och fulhockey när de förstod att Luleå inte kunde besegras och väntar att Lias Andersson idag får betala för sitt fula överfall på stackars Berglund som nu hjärnskakad får hållas borta från hockeyn en tid framöver.

TILLÄGG: Lias fick fem matchers avstängning och får böta 80 000:-.

Tankeväckande att aprunkarzebran Öhlund under matchen inte ens dömde utvisning för det fula påhoppet, samtidigt som nämnde zebran tog en lång rad obegripliga utvisningar när spelare nuddat varandra...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När det gäller ekonomiskt stöd till idrotten med anledning av inkomstbortfallet som följd av att man inte kan ta in åskådare, uttalar sig ansvarig minister, Amanda Lind, som under uppväxten stod på H-läktaren i Delfinen för Luleå Hockey:

– Vi kan inte enbart titta på inkomstbortfall. Stödet är till för att hjälpa föreningar att överleva, det ska inte vara en bonus för att värva dyra spelare, säger Amanda Lind

Mycket insiktsfullt och nu förutsätter vi att stödet till klubbar i SHL villkoras så att köpeklubbarna inte tillåts göra "Trottarkanter" dvs mygla till sig skattepengar från svenska folket för att finansiera köpespelare till höger och vänster. De klubbledningar som slösat loss ska inte tro att vi andra har ett ansvar för att rädda dem från konkurs.
Kommentera