Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2086080

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag mot Djurgårn nedan. Sammanlagt fortsätter man ungefär likadant, men Berglund befinner sig ju i hjärnskakningstrappa efter HV-Lias fula överfall, och samtidigt är Hållander förkyld och vilar.

Det innebär att igår andra runda-draftade Noel the Gun Gunler kompletterar Connolly och Petter Wolf i första linan. Det blir intressant!

The Gun är ju en stor talang men han har haft svårt att slå igenom i vårt A-lag. Han borde komma bäst till sin rätt om han får spela i en offensiv lina med starka medspelare, men har mest hamnat i mer brunkande omgivning och inte så stor speltid. Samtidigt vet vi ju varför; att han är lite upp- och ner och inte stabil på hög nivå som Bulan kräver i laget. Speciellt i spelet utan puck kan the Gun leverera misstag och dessutom lite lättja att ta ej acceptabla utvisningar. Man tycker ju att the Gund borde förstått detta och arbetat bort nackdelarna men det har inte direkt skett trots att han fått chanser då och då. Och det är inte imponerande. Tyvärr. Men lyckas han panga in några mål och få en positiv medgång kanske det riktiga genombrottet kommer - vore väldigt kul om det ikväll släpper för honom på Luleås andra hemmaarena, Hovet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Matchen igång, 2,5 minuter spelade och inte riktigt fått någon karaktär ännu. Hittills är det gårdarna som kommit in i vår zon dock utan att ha fått till någon egentlig chans, medan Luleå mest fått dumpa ut puck.

Ovanligt segt Luleå inledningsvis, klart piggare gårdare.
Kommentera