Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2088568

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha mycket kämpande från båda lagen, som neutraliserar motståndarna främst, och själva inte lyckas ta fram så mycket i anfallsväg, där skottsiffrorna 14-13 visar detta.

Rätt svagt att inte måla trots fyra minuters PP av båda lagen inklusive 1,5 med 5 mot 3 typ.

Nå. Vi håller tummarna för ett mer kreativt Luleå i tredje perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Man får beundra SeMer som tycks lyckas med sin plan, nu t ex genom att plocka in en kronwall, med curriculum vitae att ha spelat en säsong med DIF för tio år sedan, som idag och tidigare matchen imponerat genom att aldrig någonsin säga något positivt om Luleå medan DIF hyllas till sjunde himlen så snart han får chansen.

Tänk att SeMer dessutom försökte värva Fläskberget som "expert".

Ja, Gudars skymning så klappkassa SeMer är. Den ende vettige är förstås Patrik Westberg och mycket riktigt brukar SeMer plocka bort honom när det är dags för slutspel, då de koncentrerar sig på sina "bästa".

Under NHL-slutspelet fick man följa ViaSport och imponerades av hur överlägsna de var. Sanningen är den att ViaSport igen-kligen bara är vad man normalt ska vänta sig. Det är SeMer som är så extremt och infernaliskt usla. Troligen köper de personal på billigt, begagnat-marknad, eftersom de tömt kassan för att ösa miljarder till SHL.
Kommentera