Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2088755

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sekten i norra Västerbotten fortsätter sin Don Quijote-kampanj mot svensk ishockey och banjolirarnas ständiga kamp mot väderkvarnar får en att skratta så att man gråter.

Som alla vet köpte Apan för ett antal år sedan in ett damlag från Bergsbyns IF, bara för att lägga ned allt när damerna hade kvalificerat sig för dåvarande högsta divisionen, Riksserien. Och sektens onda genius ApPea var tydlig med orsaken. Genom att lägga ned damlaget sparade vi en miljon i resekostnader. En miljon var alltså den summa som man under bordet svartbetalade Patrik Zachrisson för att skriva på ett avtal med dåvarande herrlaget för Apan.

Illa blev det när Skellefteå för första gången fick en talang, lilla Tindra Holm, som var så duktig vakt att hon togs ut till Västerbottens pojklag i TV-pucken, och som bara 15 år gammal fick hoppa in för Luleå Hockey i en SDHL-match mot dåvarande regerande svenska mästarna Damgården - och höll nollan! Och därefter förklarade att hon skulle söka sig till Luleås hockeygym eftersom Apan sett till att inga flickor fick spela i sektstaden.

Till slut krävde de kommunala sponsorerna att Apans genderförnedring som fick Harvey Weinstein att framstå som en snäll Polis Klänning skulle upphöra. Annars skulle de styrpa kranen för landets vidrigaste kommunalsponsring där man släckte julgranarna i norra Västerbotten för att kunna ösa pengar på sekt-Apan.

Och sektorofeten ApPea kallade till presskonferens där han förklarade att nu skulle de sätta ihop hela NORRBOTTENS och Västerbottens finaste damhockeylag med bara flickor från Blygden.

Ja, ni känner ju fortsättningen? DamApan fylldes av köpespelare. De har varje år bara fått spela i en regional låtsasserie som bara DamApan och Burkadamen per definition och regelverk får vinna, men för att låtsas att det är en "serie" har Luleå och MooDoo ställt upp med varsitt "lag" med ett fåtal damer som på hobbynivå spelar matcher, vanligen med tunt lag där de otränade spelarna sällan får ihop mer än två femmor. Och historien upprepar sig - DamApan misslyckas år efter år med att ta sig till SDHL.

Medan Luleå Hockey blivit regerande världsmästare för klubblag i damhockey. Och nu har Tindra Holm kommit hem till Luleå Hockey.

Apan och dess korrupta lokaltidning Nollan Norran låtsas som att svensk elitdamhockey inte existerar men trummar upp matcherna mot Luleås hobbylag väldiga för att kunna ljuga om att "DamApan vann mot Luleå Hockey".

En gång gjorde den en storsatsning inför en sådan match: Nollan Norran satsade på massor av artiklar före match och sände hela matchen live - nu skulle Luleå få stryk!

Men det slutade med att Luleås hobbylag vann, vilket Nollan Norran och Apan själv försökte tiga ihjäl genom att avstå från information efter matchen.

Nu har låtsasserien i norr startat igen och DamApan mötte igår Luleås hobbylag. Luleå fick som vanligt inte ihop ett fullt lag, medan Apan kvinnogrant kom till spel.

Jag söker ta reda på hur det gick.

Letar på Apans officiella hemsida. De skriver ingenting.

Letar på ApPravda Nollan Norran. De skriver ingenting.

Letar på supportersidan ApKraft. De skriver ingenting.

Men på förbundets sidor lyckas jag leta upp resultatet: Apan vann skotten med hela 15-53 och det blev alltså kross.

Luleås hobbylag vann med 2-0…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha, full omgång i ligan idag, och klubbarna har börjat anpassa sig till den rådande situationen och ser till att det finns åskådare som hörs och bjuder på lite stämning. Mycket trevligt.

• IF Malmö Redhawks - Luleå HF
• Färjestad BK - Frölunda HC

Vår roadtrip fortsätter till Malmoe; ett lag som varit klokt försiktiga med ekonomin men därför nu har ett lite tunt lag, så visst har vi chans att vinna här. Luleås spel har ju hackat en del men vi är ändå det enda lag som tagit poäng i samtliga spelade matcher så vi får väl hoppas.

Luleå ligger alltså tvåa, en pinne efter HK Arslet, men de har en match i Karlstad där man kan hoppas att Warulfven sin vana trogen luggar Arslet. Så blir tabellen kanske vackrare.

• Växjö Lakers HC - Brynäs IF
• IK Oskarshamn - Örebro HK
• Leksands IF - Rögle BK
• Skellefteå AIK - Linköping HC
• Djurgårdens IF - HV 71

Ja för övrigt är det lite hackat och malet och just inget som intresserar så här tidigt i serien. Jag ser förstås gärna att pojkarna Abbotts Röglet spöar Trottoarkanten, liksom att Gangsteröret torskar vilket de gärna får göra hela tiden.

Apan tar emot Pungen och båda lagen kör med misslyckade assisterande aptränare som ledande i båset. De båda lagen lirar ju förstås Aphockey dvs skjuter mest skott i serien men inte mycket som går in. Mummelklockares uppsyn i båset skulle inte kunna skiljas från en idisslande ko, om det inte var för den jämförelsevis intelligenta blicken. I kons ögon. Och CryBert vrålar på men verkar ha tankarna på annat. Som huruvida swikegård kommer att tappa tvålen i duschen ikväll, när de två kamraterna som vanligt badar bast tillsammans. Micke och Molle - vänner för hela liiiiiivet!
Kommentera