Luleå HF

116347 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2102574

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Bara Röglet och Trottoarkanten som vilar när vi senare idag har sex matcher i SHL:

15.15

• Linköping HC - Luleå HF
• Brynäs IF - Frölunda HC
• Djurgårdens IF - Växjö Lakers HC

18.00

• Skellefteå AIK - IF Malmö Redhawks
• Örebro HK - IK Oskarshamn
• Färjestad BK - HV 71


Som synes i tabellen nedan varierande antal matcher spelade. T ex har Apan och HK Arslet hela 18 matcher medan Luleå och flera andra lag bara spelat 13 matcher. Vi har ju haft få matcher senaste veckorna men åker nu på en bortaturné där vi lördag, söndag och tisdag möter Pungen, Warulfven och HV. Ulfven kan bli svåra men de övriga två borde vi ha chans att vinna mot.

Blir kul att se om den nykomponerade linan med Tyrre, Brännis och Einar Wolf fortsätter; den kan bli mycket vass. Och så fortsatt hur Klasens lina kan komma att växa. Även om de två poängen mot Gangsteröret var lite turliga imponerade Luleå inledningsvis när man gick fram till 3-0 och kanske spelet är på väg tillbaka efter förlusterna mot HK Arslet och de många veckorna utan spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och nu har Luleå släppt laguppställningen. Det är samma lag som mötte Gangsteröret, med undantag för att Berguven tar spaden igen.

Det börjar luta mot att Bulan nu hittat de formationer han kommer att köra med. Fast han kommer nog på sikt att släppa in Eddie med Engsund samt varva in Wallstedt lite mer ofta att dela spade med Berguven.

Det man är mest osäker på är förstås linan Klasen-Ilomäki-Desousa. Kommer den att leverera offensivt? Kommer den att klara sig defensivt? Kommer den att bli en grund för en PP-uppställning?

Tiden ger svar.
Kommentera