Luleå HF

116347 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2102940

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jaaaaaaaaaaaaaaa Aptorsk!
Fy fan vad jag blev glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det var en fin dag. Luleå spöade Pungen, samtidigt som Apan torskade mot Malmoe och Pölsan krossade HK Arslet med 7-1.

Och redan idag spelar Luleå sin andra match under vår bortaturné med 3 matcher på 4 dagar. Vi möter Warulfven borta och det blir en svår match för oss, tror jag. Ulfven inledde ju serien lite knackigt i botten men har sedan kommit igång och är på väg att klättra uppåt, når snart toppsex. Warulfvens senaste matcher:

Färjestad BK - Frölunda HC 3 - 0
Färjestad BK - Örebro HK 7 - 3
Leksands IF - Färjestad BK 3 - 2
Färjestad BK - Rögle BK 2 - 5
Malmö Redhawks - Färjestad BK 2 - 3
Färjestad BK - Leksands IF 3 - 2
Frölunda HC - Färjestad BK 4 - 3
Färjestad BK - Djurgårdens IF 5 - 0
Färjestad BK - HV 71 3 - 2

Matchen Warulfven-Luleå Hockey är den enda som spelas i SHL idag och det blir nedsläpp kl. 15.00 i den lila arenan.

Förutsätter att Luleå kör vidare med exakt samma lag som igår mot Pungen fast möjligen får Wallstedt ta spaden för att avlasta Berguven när matcherna nu kommer så tätt. Och kanske Eddie Larsson nu har tränat upp sig tillräckligt att bilda backpar med Oskar.

Håller tummarna för att det lossnar för den nya Klasenlinan. Vi kan i alla fall konstatera att Tyrres nya lina med snabba och aggressiva Brännis och Einar Wolf ser riktigt härlig ut, där Tyrre med kraft banar väg för de målsökande projektilerna han har som vingar. Likaledes att Connollylinan börjar se än farligare ut för motståndarna när Hållander kommer in allt mer och där härlige Petter Wolf ständigt är beredd att komma fram och måla.

Tre timmar kvar till match. Den blir svår. Men spännande!
Kommentera