Luleå HF

116348 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2103820

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
{DansbandsWolf och Vombat}: Ja, det krävs nog bättre på vår vaktsida för att gå långt och ta guld. Inte bara Rautios fel idag, laget var segt både fysiskt och inne huvudena, men han räddade oss inte heller. En del bra insatser faktiskt från honom men inte tät nog.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockeys ståldamer!

Spöade igår DaMooDoo med 3-1 i Delfinariet och Tindra Holm höll nollan☺

Säsongen började ovisst då "förståsigpåare" hävdade att flera lag - framför allt DamPölsan och DamHV - var synnerligen starka och att Luleå inte skulle kunna hänga med.

Som det utvecklades blev det i stället DamPölsan som drog ifrån med Luleå hack i häl. När lagen möttes första gången, då nere i den gävliga arenan, lyckades ju också Luleå hålla koll på DamPölsan och hade ledningen långt in i tredje perioden. Men då exploderade DamPölsan och öste in - vad var det - 3 mål på 4 minuter eller något sådant och gick ifrån och vann komfortabelt. Efter matchen firade dampölsorne enormt vilket irriterade Luleå "vann de SM-glud eller?"

Vid returmötet uppe i delfinariet blev det andra bullar. Luleå KROSSADE DamPölsan med 8-2!

Matchen efteråt fick DamPölsan av bara farten styrk av DamHV också, hemma med 1-6.

Men för övrigt har både DamPölsan och Luleå gått starkt och i princip vunnit allt.

Så drabbades Luleå av att våra finska stjärnor - som varit i Finland för några landskamper - blev kvarhållna i karantän i Finland 14 dagar då någon finsk spelare testat coronapositivt. Vi fick spela två matcher utan en finsk landslagsfemma och i den ena troskade vi mot bottenlaget SDE faktiskt.

Men efter ovanstående är läget i detta nu att Luleå Hockey leder SDHAL före Dampölsan med 1 poäng och tre plusmål, efter lika antal spelade matcher. Övriga lag har halkat rejält efter, närmare 10 poäng eller mer.

Så det ser ut som att kampen för att vinna SDHL i år kommer att handla om Luleå och DamPölsan och så starkt som lagen går och vanligen vinner allt gäller det att inte tappa en endaste pinne.

I kväll möter DamPölsan TrottoarDamen. Lite småderby över den matchen. Det är klart att DamPölsan ska vinna den komfortbalet.

Men säker kan man inte vara☺
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
En plump i protokollet.

Känslan innan match att Luleå var på väg upp igen och att vi hade utmärkta möjligheter att äga ned HV.

Men av någon anledning kunde inte Erik spela. I fjol, när han saknades, var Luleå fortsatt starka, som insåg var och en att då måste de vara ännu bättre. Öka från 99% till 100".

Men igår sket det sig. Svårt att göra något åt detta nu. Kanske bara ta till det vanliga receptet:

Vi bryter ihop. Och kommer igen.

TILLÄGG: Terva, på Luleå Hockeys officiella hemsida "För Luleå Hockeys del är det bara att bryta ihop och komma igen...".

Way to go, Terva!
Kommentera