Luleå HF

116348 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2104193

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Info från Luleå Hockey på twitter: "Fabian Lysell, en av Sveriges främsta 03:or, väljer Luleå Hockey för sin fortsatta utveckling. Han kommer närmast från Frölunda Indians och tränar med SHL-laget idag."

Intressant! Han kommer till oss för att få spela eftersom Rogern inte släppt fram honom i SHL. Eller om det beror på att han vill undvika att spela med den symbol på bröstet som HK Arslet kommer att introducera.

En ung mycket lovande junis, som lämnar för att få bättre förtroende på annat håll. Typ som the Gun Gunler nyss gjorde från oss till Pölsan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jag undrar om inte "Svarte Riddaren" är det mest pinsamt löjliga som något klubb i Elitserien/SHL någonsin hittat på, sedan Gnaget - riktiga AIK - hittade på bulllfi… jag menar guldvipporna, som skulle stå på läktartrappor och visa rumporna till musik så fort det var avblåst på Hovet. Ojoj, så gott man skrattade åt det fåniga spektaklet samtidigt som Luleå krossade Gnaget med sina inköpta tjecker med hockeyfrilla, lätt dolda under kastruller på skallen.

Men "Svarte Riddaren" är nog värre. Har svårt att tro att ens dagisbarn skulle luras att hänge på sektens senaste påhitt.
Se bilderna nedan. Nu vill sekten påstå att RIKTIGA Apsupportrar måste bli "Svarta Riddare" och betala 350:- (500:- om du är under 18 år) för en j-a mobildekal.
På Apans officiella sida kan man läsa följande puerila fjanteri av sekten:

"SVARTE RIDDAREN
Är du en sann supporter som vill tillhöra medlemseliten? Då är du en Svart Riddare!
Skellefteå AIK Hockeys medlemskategori Svarte Riddaren är till för anhängare med stort AIK-hjärta och som därmed är villiga att satsa mer på klubben. I Svarte Riddaren ingår de vanliga medlemsförmånerna, men för att visa din tillhörighet får du en mobildekal med Svarte Riddarens sköld."
Kommentera