Luleå HF

116349 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2105935

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Costanza: He he, ibland har marknadsifieringen av svensk elithockey tagit underliga vändningar som vanligen krossats snabbt av sportsliga skäl.

Riktiga AIK, dvs Gnaget hade ett tag en mäklarfirma, som ägdes av Luleå-hatande pitbor, som huvudsponsor. De hittade på köpetjecker med hockeyfrilla, guldvippor på läktarna samt att pite skulle fungera som farmarklubb av amerikansk modell och skicka alla lovande junisar till Gnaget. Med följd att landslagsjanne sandström tvingades dit några säsonger innan han kom hem till Norrbotten och Luleå. Sedan plockade de in en finsk kastrulltillverkare som sponsor och tvingades spela i kastrullfärgade hjälmar samt skicka spelare fram och tillbaka mellan Gnaget och ett finskt lag, som kastrullmannen också sponsrade. Och nu spelar Gnaget i allsvenskan av och till, på väg mot Division 1.

Köpeklubben Pungen tog in jan stenbecks miljardärarv-son som sponsor. Denne uttalade sig i media att han hade rätten att ta upp mobilen, ringa pungabåset under brinnande match, och förklara för tränarna vilka spelare som skulle bytas in. det som hände var att nämnde sponsor av vakterna inte ens släpptes in på pungens chokladarena, eftersom han var alltför påstruken.

Men allt sådant bleknar förstås i jämförelse med sekt-Apans påståenden om att ha en värdegrunnnnnnnd samt spelare som kommer från blygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu tittar jag på Luleås webb och på MoDos tröjor lite noggrannare med min dåliga syn och ser att det måste vara nåt centralt upplägg som körs vad gäller typsnitt. Kantiga bokstäver kanske är det som gäller i hockeyvärlden. Jaja, då får man ge sig denna gång.
Kommentera