Luleå HF

116349 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2107988

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: Tack. Ja, det blir tufft. Trottoarkantens stjärnlina - med Pistol Pete Cehlaric - mot Luleå Hockey. Tidigare i hösten vann vi ju hemma mot er med 5-2 rätt bekvämt men då hade ni ju inte den fruktade linan intakt.

Kan vi inte neutralisera Trottoarens stjärnor kan det gå illa.

Men kan vi det, borde vi ha chans med tanke på att vi borde vara starkare när det gäller övriga linor/femmor, även om Pistol Pete och pojkarna tycks få massiv speltid.

KAN Luleå spela på topp borde vi ha alltså ha chans - å andra sidan har inte alltid kunna mobilisera detta allt hela tiden på sistone. Med hänsyn till alla uppskjutna matcher plus ett antal spelare lite svagare post-corna kommer det nog att dröja innan vi, liksom mot senare delen av förra säsongen, kan leverera max Bulan-hockey hela tiden.

Nedsläpp 18.00 i tegeran. Innan dess match i SDHL i delinariet Luleå-DamGården. Kom igen nu, tjejer!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tre matcher i SHL med nedsläpp redan 15.15:

• Apan-Pölsan
• Arslet - Röglet
• Läjkers - Pungen

Arslet har ju senaste åren haft synnerligen svårt mot Röglet och på senare tid har ju Arslet i andra matcher kollapsat och fått storstryk flera gånger. Å andra sidan vet de att Röglet - för närvarande bäst i SHL - är laget de måste lära sig att vinna mot, så vi får se om de kan lyckas idag. Men hoppas förstås att Röglet piskar Arslet.

Pölsan har ju misslyckats osannolikt konsekvent på en längre tid och med så lite självförtroende ska det väl få det svårt mot en spritt språngande Apa inför en Aparena fullsatt med tomma stolar. Dessutom har vi den galne highsticking - som fyller 37 bas i dag och hyllas vämjeligt av SeMers aprunkare - som mycket väl kan få tuppjuck som så många gånger förr. Även i denna match hoppas man förstås på bortaseger; spöa upp sektlaget nu, pölsor!
Kommentera