Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2109556

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det tar bara 45 sekunder. Före detta Luleåspelaren Everberg får efter snabbt pass puck i gretskyposition passar cross fram till före detta Luleåspelaren Daniel Zaar som smäller till direkt och trots att Berguven hunnit ställa upp är han fortfarande kvar i målet och hinner förstås inte ut - det finns alltså luckor och Zaar prickar in 0-1 i klubbhandskrysset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja, vad säger man efter första perioden och läget 0-1?

Helt klart rättvist. även om det inte varit så många chanser men de få som inträffat har väsentligen varit Röglets.

Mer oroväckande att Röglet bygger sitt spel på riktigt fint försvar där de - i stället för att pressa högt och ge oss spelvändningar och öppen is - drar sig tillbaka och blir mycket svåra att passera redan i mittzon; kommer vi väl igenom där smäller de fast oss i sargerna omedelbart. Svårt att just nu se hur vi ska kunna åstadkomma något offensivt mot Röglet.

Röglarna själva har - när de kommer i anfall - lite lättare att öppna upp Luleå och kommer då och då loss i slottet för att passa fram varandra och det har osat katt flera gånger.

Jag är inte överraskad. Visst kan Luleå lyfta och bli starkare men bottarna har satt upp ett system som jag allvarligt talat har svårt att se hur Luleå ska kunna klara av. I detta nu känns det som att vi går mot en förlust med typ 1-4.
Kommentera