Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2110599

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Kamp om puck vid sarg och Möller slår klubban upp på familjelyckan på en röglare, och åker ut på 5 minuter och matchstraff förstås. Oskickligt men troligen var det inte med avsikt, trots att inte ens Möller kan ha undgått att bli påverkas av det fuskiga fulspel som sekten beordrat av blygdens produkter.

Under alla förhållanden var det långt ifrån så medvetet, fult och vidrigt brutalt som det otroligt äckliga pungslag som highsticking lindström helt oprovocerat delade ut på lille Mattias Tedenby i en match då Tedenbys enda "fel" var att han stod framför målgården och skymde apvakt.

Men highsticking-galningen fick inte ens utvisning. Än mindre blev han rapporterad till Disciplinnämnden som prejudicerade förklarat att sådana överfall ALLTID ska leda till avstängning i matcher. Och highsticking hade haft två avstängningar senaste 13 matcherna så en riktig lång avstängning som överfallsförbrytare var att vänta.

Men icke. Swikegård och Sanny "hjälpte" Apan där deras bastukompis CryBert ingick, genom att skrattande hävda "den jocken, den jocken" varpå de gav fege Lärlig i situationsrummet (läs: i SeMerstudion, bakom en skärm) order om att INTE rapportera highsticking.

Så han fick inget straff alls, inte ens 2 minuter.

Så jävla vidrigt och med det äckliga exemplet på kompiskorruption och sportslig orättvisa är det omöjligt att ta swikegård och sanny som objektiva och trovärdiga.
Kommentera