Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2110827

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Avd: Man får vara nöjd med det lilla.

Match idag i SDHL mellan DamPölsan och DaMooDoo. DamPölsan och Luleå leder ju SDHL så överlägset och vinner i stort sett allt, så ett poängtapp är känsligt.

DamPölsan har inte helt lätt för att slå DaMooDoo.

Vid första mötet (i URP-arenan) 25/9 låg DamPölsan under med 2-3 inför sista perioden men vände då till 4-3 plus ett avslutande i tom kasse.

Vid andra mötet 30/10 i Övik slutade matchen 1-2.

Ikväll kör man i Urpen igen och DaMooDoo hade 0-1 efter första men mitt i andra perioden - när DaMooDoo har PP - kvitterar DamPölsan till 1-1 med en kvinna mindre på isen.

Äventyret fortsätter...

TILLÄGG: En halv minut efter att DamPölsan blivit fulltaliga sätter de också 2-1...

TILLÄGG: Lossnar för DamPölsan. Nu 4-1 inför tredje.

TILLÄGG: DaMooDoo överraskar! Under tredje perioden har de gått från 4-1 till 4-4 och nu återstår bara 7,5 min av matchen. Kör på nu, DaMooDoo!

TILLÄGG: Vilken avslutning!
• 59:10 DaMooDoo kommer 3 mot 1, men Pölsan räddar
• 59:21 5-4 (EQ) BIF
• 59:21 PP DaMooDoo eftersom en pölsa slår omkull en MooDooist i samband med målet.
• 59:49 5-5 (PP1) MODO
• 62:37 5-6 (EQ) MODO
• 62:37 Målskytten blir nedslagen.

Fin insats av DaMooDoo som också saknade covidpositiva spelare. Nu ligger DamPölsan 3 poäng bakom, men har ett plusmål på, serieettan Luleå.

I morgon i Urp möts...DamPölsan - Luleå Hockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hitte-Joel överföll ju linjedomaren Rickard Nilsson vid matchen mot HV igår. Anledningen var den att Joel överfallit en ung HV-spelare, som då inte "visade respekt" utan slänge ned Joel-gubben på isen flera gånger. Sedan ville Joel hämnas men linjedomaren var ivägen varpå Joel försökte kasta omkull denne.

När Nilsson såg att det var Joel - som har frikort på allt möjligt - som var den skyldige, låtsades han och övriga zebror typ Molgan och hans osynlige kompis Sjökvistarn att inget hänt. Förstås.

Men media uppmärksammade saken och frågade varför Joel skulle ha frikort, så Lärlingen i situationsrummet kände sig tvungen rapportera Joel till Disciplinnämnden, som idag bestraffar Joel med fem matchers avstängning samt böter.

Vi bugar och tackar.

Kan ni dessutom plocka bort de frikort som zebrorna ger Joel blir vi än mer nöjda.
Kommentera