Luleå HF

116354 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2115083

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till segern!

Först avhandlar vi tabeller och ja visst ser det ut som vårens kval spelas mellan HV och Oskars i dagsläget , spännande och ovisst

Sedan till julölen, är det Staro och Oppigård som gäller även hos dig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apropos inofficiella prylar har vi nedan den rättvisande SHL-tabellen som fått ett antal lag att skita i de ekonomiska konsekvenserna detta coronaår. Nu är det flera, som känner skräcken för kval och i desperation köper köpespelare hej vilt.

Pölsan gör det, Malmoe gör det.

Och Apan har insett att deras läge inte är speciellt bra och när nu lagen under fyller på kan de ligga pyrt till under våren. Så de har nyss köpt på sig Melkman. och bara några dagar senare kommer beskedet "Skellefteå AIK fortsätter värva. Roland McKeown, 24, ansluter från Carolina Hurricanes, skriver nhl.com."

Ja, när plastlaget från blygden har köpfest finns inga restriktioner. Dopingkommunen betalar. De har ju sedan några år tagit bort ljusen från julgranarna i blygden och nu tar de väl granarna också, för att finansiera plastlaget sekt-Apans köpfest.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Hej där, eltifoso! Viktig fråga! Nej, det blev Staropramen och Mariestad. Dock blev jag tvungen besluta utan att ha testat Oppigård, som jag en föregående jul bedömde som bästa julöl. Så du kan mycket väl ha rätt!
Kommentera