Luleå HF

116356 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2117209

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz:

Blir riktigt tufft ikväll, en av de svåraste bortamatcherna på hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: Luleås lag mot Trottoarkanten.

Berguven tar spaden, Josbrant tvåa.

På backsidan har inte Berglund trots spel med Erik Gustafsson utvecklats tillräckligt, som t ex Sellgren och lill-Nisse gjorde. Så nu sätter man ihop stabila paret Erik-lill-Nisse igen. Därutöver tvåp par där en defensivt stark går med en mer offensiv back. Engsund-Själin fungerar ju, men det andra paret blir Larsson-Sondell där Larsson ännu inte funnit sig tillräckligt bra, vilket är oväntat men förhoppningsvis ordnar det sig. Och Berglund får vara sjua.

Bland forwards är linan Tyrre med Brännis och Einar orörd, men annars rör det på sig.

Nu försöker Bulan spetsa till fyran med Petter, tillsammans med Ola och Fabbe. Hm, det kan bli bra.

Connolly och Hållander får nu Ilomäki isf P Wolf. Jaha. Ja, Ilomäki har inte riktigt kuggat i som tänkt denna säsong; kanske det fungerar bättre i denna lina, som snart tappar Petter för op.

Och så en ny omgivning för Klasen med Berglund och med Desousa. Kanske det ja?

Känns som att vi har ett lag nu som är relativt jämnt femma för femma, förutom då att de linor som har Erik-lill-Nisse bakom sig förstås blir den bästa.

Men jämnt över femmorna kan bli välfungerande mot Trottoarkanten som satsar det mesta på förstalinan som få spela 20-30 minuter.

TILLÄGG. Ajajaj, Trottoatkanten ser ut att komma med fullt lag. Förra gången de var upp till Delfinariet och torskade tämnligen klart saknade de Hrivic. Men nu kan det bli åka av, som senast nere i Leksand. Fast nu har ju Erik, med lill-Nisse isf Berglund, bättre stöd och ska väl inte bli bortlurad av Pistol Pete igen?!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: Hoppas du får rätt;-) Vi spelar ju hemma och byter in sist, planerar att kasta in en nyvärvad trio mot er stjärnlina: Igor Karelin, Punktmar Keringen samt Hacki Hälinen.
Kommentera