Luleå HF

116356 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2121921

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Everberg och Leon är inte med ikväll. Ni har en bra möjlighet ta tre pinnar. Jaha, så är Bert inte med i SHL. Synd men det kanske var bäst för LHC.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz: Och nu kom Röglets laguppställning upp officiellt.

F d Luleåspelaren Dennis Everberg saknas mycket riktigt. Däremot har ni f d Luleåspelaren Daniel Zaar med, dessutom f d Luleåvakterna JG och Christoffer Rifalk. Samt de f d Luleåspelarna bottarna.

Mot det har vi f d rögletspelarna Connolly och målmaskinen DeSousa. Plus ett helt gäng ytterligare pre-f d Luleåspelare förstås;-)

Matchens zebror blir Pehr Claesson från Alvesta och Johan Magnusson från Tranås. Jag tycker att det låter som zebror som mycket väl kan förväntas bli hemmazebror, om än risken är liiite mindre nu när vi inte spelar i lada med välfyllda läktare. Men "alla" småhåller väl på Röglet i år, även jag själv.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz: jäkligt tråkigt att höra med Leon. hoppas att han kommer tillbaka igen snart

jag säger det igen tycker inte denna säsong skulle ha spelats öht. när man ser vad och vilka konsekvenser en del spelare kan få utifrån denna sketna smitta.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz: Synd att ni saknar Leon nu och det signalerar att även om coronan vanligen är en enkelt övergående förkylning för elitidrottsmän finns det undantag där det under lång tid efter sjukan blir svårt att få upp orken pga fortsatt nedsatt lungfunktion och därmed syresättning.

Så ni saknar också Everberg ikväll?

Det var som tusan. De gånger jag sett Röglet har denne - f d Luleåspelare;-) - varit otroligt duktig och betydelsefull för lagets mycket starka anfallsspel.

Kanske en pyttechans för oss ändå dårå.
Kommentera