Luleå HF

116357 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2123132

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det här är ju ett hockeyforum men det som händer ”over there” är ju utan motstycke ingen civiliserade världen och måste kommenteras. Det finns mycket som påminner om hur tredje riket formades. SA som terroriserade på gatorna och Proud boys m.fl miliser som är vanliga i USA som Trumps gatuarmé. Lögner om dolkstötar som nu är ett ”riggat val”, propaganda som uppviglar och skapar kaos med okunniga människor som tror på ledaren. Bränna riksdagen för att kunna utlysa undantagstillstånd och ta till undantagslagar är nu att storma Kapitolium för samma mål. Trumps minspel och sätt påminner mer om Mussolinis.

Utan tvekan ett försök till statskupp från Trump, att påverka kongressens godkännande av elektorsrösterna så han kan sitta kvar. Troligen håller USAs demokrati detta kuppförsök stången men ett mycket obehagligt försök. Deras valsystem har stora brister! En bananrepublik men samtidigt världens mäktigaste land. Kommer Kineser och ryssar att våga utnyttja detta till mörka syften?

Nej, det är dags att ta 25:e tillägget och avsätta Trump omedelbart med en enhällig kongress och senat. Sedan riksrätt och lagens långa arm kan till slut dra det längsta strået. Sen behöver deras konstitution reformeras.

Jag häpnar och blir gravt förbannad på alla Trumps beundrare, så här gjorde också Hitler för att ta makten utan att han egentligen någonsin fick majoritet i ett val. Trumpen är lika illa som honom, Lukatjenko, Mao, Stalin m.fl.

Jag behövde skriva av mig! 👹
Kommentera