Luleå HF

116351 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2125675

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja underbara Lassirykten och stämmer de så kan man konstatera att Gud hör bön och vi kommer oomkullrunkerligt besitta bästa målvaktsduon i SHL med firma LassiWalle.

Hoppas verkligen att det kan bli en fin lösning med Rautio som alla parter kan vara nöjd med men att ställa han i buren mot bortasvaga Pungen känns sådär nu med ryktet i Corren.
Kan bli ett nytt Lex Hento.
Better safe then sorry så låt Walle stå för att undvika spekulationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Nu har Pungens lag kommit upp och tack och lov ingen Berguv i mål där inte. Bara sållet lundström och någon annan som ollar spade.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och sekunder senare kommer Luleås lag upp. Det ÄR Walle som tar spaden. Faktum är att Berguven inte ens är med utan Josbrant tar båsdörren. För övrigt samma lag som mot Oskars om jag ser rätt.

TILLÄGG: He he, på Urkensidan spekuleras "Tänk om Berguven blir klar för Pungen innan match och tar Pungens spade ikväll?"

Skulle påminna om när Anders Nilsson i Vancouver inför match mot Ottawa fick ta med sig prylarna över till Ottawas omklädningsrum och sedan flyga hem med det laget efter match.

I NHL kan det gå blixtsnabbt, skulle överraska om SHL kan vara lika snabba. Gissningsvis skulle det i så fall betyda att Berguven räddar sextio skott och nollar oss förstås;-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Håller förstås med dig om att för närvarande känns det tryggare när Walle har spaden. Samtidigt har vi ju följande matcher framför oss, innan Lassi ansluter (förutsatt att informationen från norrländskan stämmer):
• 2021-01-12 Luleå HF - Linköping HC
• 2021-01-14 Luleå HF - Brynäs IF
• 2021-01-19 Luleå HF - Skellefteå AIK
• 2021-01-21 Luleå HF - Växjö Lakers HC
• 2021-01-23 Rögle BK - Luleå HF
Kan Walle ta alla spadarna? Möjligt, men om man ska låta honom vila någon match kanske kvällens mot Pungen känns säkrast? De fyra andra ser betydligt svårare ut, även om bara en spelas borta.
Kommentera