Luleå HF

116353 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2125792

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Som minnesgoda läsare vet hittade man efter skränmobbens attack på Capitoleum en kvarlämnad Skellefteåhalsduk, och kommunen informerade om att det handlade om en julklapp kommunen skänkt till utflyttade Skellefteåbor 2017.

Intressant nog har man lyckats ta fram filmer av när mobben angrep och där fångat den person som bar Skellefteåhalsduken.

Apan påstår ju att de exporterat en massa spelare som blivit NHL-stjärnor även om vi som brukar begagna fakta i stället för sektens ljugerier vet att de allra flesta av dem aldrig ens varit på en NHL-match utan bara oplatsat i AHL-lag på hockeyns baksida.

Frågan är om det kan vara någon av dem på bilden?

Karaktärsmässigt skulle jag väl i första hand misstänka highsticking lindström och nog är det väl likt? Jag tror att vi kan räkna med det om nu inte någon kan presentera ett fotografi där både highsticking och flåbusen ingår.

Apan hade ju spelledigt den dagen men lirade nästa kväll borta i Växjö. Det skulle väl kunna fungera? Senast jag var på Dulles Airport såg jag inga direktförbindelser till Växjö, men han kan ju ha tagit bil från Styrup.
Kommentera