Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2129573

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Japp! En timme efter det att Luleå offentligtgjort att Berguven lämnar Luleå kommer Pungen ut med officiell information om att de signat David Rautio för resten av säsongen.

Pajen och Skuggan löste det på 10 minuter när de talades vid i en loge på Delfinen, samtidigt som Luleå spelade mot Pungen. Så går det till när två gentlemen löser ett problem. Hade Apan varit ena parten skulle det dragit ut på tiden medan Apan krävde att alla närvarande sjöng "We shall overcome".

Ingen har väl glömt när Apan lurade kvar målvakten Erik Hanses med löfte om glud och gröna skogar, bara för att Näsan en vecka innan säsongstart skulle ge honom sparken. Därefter skulle Hanses få gå och stämpla ett år, och när MooDoo i skriande vaktbrist erbjöd sig ta över honom, satt köp- och sälj-Näsan känd för de galna köpfesterna som gav Apan 30 miljoners underskott på tre år, och drog ut på det i det oändliga till de tvingat MooDoo att betala dyrt för Hanses. Moralen, värdegrundddddden och omtanken om människan Hanses var så liten att man behövt elektronmikroskop för att upptäcka den bland sekt-Apans finstilta.

Vid intervju på Pungens hemsida berättar David att det var Pungen-Pajen som kontaktade honom, när det blev klart att Lassi skulle komma hem igen.

Lycka hemskt mycket till, David!

PS. Därmed kommer vi att ha målvakter utbildade av Luleå Hockey i följande SHL-klubbar:

Luleå Hockey
Joel Lassinantti
Jesper Wallstedt

Röglet
Christoffer Rifalk
Johan Gustafsson

Läjkers
Viktor Fasth

Arslet
Niklas Rubin

Pungen
David Rautio Berguv

Sju vakter utbildade av Luleå Hockey bland SHL:s fjorton klubbar. Samtidigt som SHL målvaktsliga toppas av Luleå Hockey-utbildade vakter.

Snacka om att vi äger utvecklingen av målvakter - halva laget!
Kommentera