Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2130251

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu blir det fart!

Fyra matcher för Luleå på sex dagar! Båda första hemma, därefter resa till Skåne för två helgmatcher. I detta ingår match mot seriesuveräna topplaget Röglet, mot toppsexlaget Läjkets som varit ruskigt starka på senare tid, samt mot Apan, som alltid ger precis allt och lite till när de möter Luleå. Endast den sista av matcherna, mot Malmoe, kan vara enklare, kanske, men kom då ihåg att Malmoe - innan de fick göra avbrott för corona - gick riktigt, riktigt bra.

Ja, det här blir en mycket tuff uppgift för Luleå med täta och svåra matcher:

• tisdag Luleå HF - Skellefteå AIK
• onsdag ledigt
• torsdag Luleå HF - Växjö Lakers HC
• fredag ledigt
• lördag Rögle BK - Luleå HF
• söndag IF Malmö Redhawks - Luleå HF

Sex dagar med resultat som för oss skulle kunna bli dötrista och … långtråkiga och … alldels ……… alldeles underbara!

I dessa coronaruggiga dagar är man glad att ha HOCKEY!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
MOT APAN!

Och våra intensiva fyra matcher på sex dagar börjar med att vi tar emot Apan i delfinariet!

Ojoj, matcherna mot Apan har sedan de återvände till Elitserien nästan alltid varit extremt intensiva med två lag vars spelare ger precis allt och vanligen med målmässigt jämnt ända in till kaklet och målsnöret.

Ett undantag förstås senaste matchen 1 december då vi nere i apschtan vann med 0-4 efter att totalt ha spelat ut aporne på ett sätt som fick apvännen sannylindström att omedelbart utnämna Luleå till solklara favoriter för Le Mans till våren.

Men så blir det nog inte ikväll. Plastlaget sekt-Apan har sedan dess köpt på sig en massa spelare - alla naturligtvis från Stor-blygden som omfattar hela världen - och på sistone har de dessutom tagit många poäng efter att ha vunnit 4 av 5 senaste matcherna - bara förlorat mot Läjkers borta - inklusive ha vunnit mot HK Arslet med 5-1.

Läser man på Apans hemsida förklarar tränarna att man nu går bra eftersom man spelar med fart och kreativitet…

Vi, som såg matchen mot Pölsan i lördags har en liiiiiite annorlunda uppfattning. Den Apa vi såg spelade för jävla fult matchen igenom och drog på sig hela 37 utvisningsminuter.

Galningen highsticking var som vanligt inte inne på ett enda Apmål men däremot på isen vid pölsamål samt orsade ett PP där Pölsan målade. Han drog på sig två uvisningar när han vevade med klubben på pölsor och borde haft ännu fler utvisningar! En Apa körde rakt in i Pölsavakten för att skada denne. APorne tjafsade och muckade gång på gång på isen och varje avblåsning för blockering ledde ofelbart till en massa jävla skit från apornes sida då de alltid hittade på att bråka på motståndare för allt möjligt. Och värst av allt när galningen nowick med tidigare tre matchstraff på 41 senaste matcherna brutalt överföll stackars Greg Scott med ett knockoutslag som eventuellt kan innebära att Scotts kattiär är över för hjärnskada - ett fult överfall som dock INTE ledde till avstångning hur horribelt det än kan te sig eftersom noiklas "Döda, DÖDA!" skrikegård tvingade Lärling i situationsrummet att skita i att anmäla det hela: i Skrikegårds världsbild är det ju den som får ett slag på käften som är skyldig eftersom han inte försvarade sig. Trots att Scott precis vänt sig om och inte hade skuggan av en chans att försvara sig mot idiotbusens överfall.

Så vi vet vad vi kan vänta oss. Spelar Luleå bra kommer Apan att svara med - snabbhet och kreativitet enligt tränarna - översatt till pååkningar av målvakt, ett kontinuerligt vevande med klubbor på motståndare, brutala överfall definierade som "han sträckte sig efter pucken". Huga, huvaligen och fy fan.

Fem timmar till nedsläpp!

TILLÄGG: Enligt norrländskan var det magtarmbekymmer som Tyrre led av och han gick ned hela 4kg i vikt. Men, han har inte helt givit upp möjligheten att spela ikväll.

Fyra timmar drygt till nedsläpp!
Kommentera