Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2130291

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Lycka till ikväll nu!
Kan inte låta bli att länka till en person som säljer in sitt sunda tänk vad gäller hockey...
Självklart måste vi räkna med en del offer om hockeyn ska spelas som den bör, tydligen🤮
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tack för lyckatillandet - det kan vi behöva mot fulspelarlaget Apan!

Skrikegård, en tragisk figur. Låtsas ha spelarförståelse för hockey, men spelade bara ett tiotal matcher som senior, senast för TRETTIOSJU ÅR sedan, och då gällde det ynka 9 matcher i Division 1 för Hanhals BK. Där dock nämnde skrikegård genom 24 minuter utvisning under dessa fåtalet matcher visade att han inte alls begrep sig på vad som är tillåtet och otillåtet i hockey.

Med denna rudimentära erfarenhet har han på senare år skrikit fram sina synpunkter som kännetecknas av att den som överfaller en annan spelare aldrig gör fel - det är den som blir överfallen som är den skyldige. Allt synes tillåtet, enligt niklas "Döda, DÖDA!" skrikegård, annars reduceras hockeyn till fia med knuff.

När skrikegård spelade "hockey" för nästan fyrtio år sedan - och speciellt i de små sammanhang han var aktuell, handlade det om en sprot där nästan alla hockeyspelare hade andra civila yrken samtidigt. Inte speciellt tränade alltså och den hockeyn gick jämförelsevis i slow motion.

Vissa, som spelade på den tiden, skriker ut sin inkompetens med "VI var duktiga på att se upp och skydda oss!" (jämför jag fick mycket stryk av min pappa och mig har det gått bra för, när de intervjuas om misshandel av barn) och fattar inte att de inte begriper. Skulle en av dessa "vi skyddade oss" klivit ut i modern hockey med betydligt starkare vältränade spelare och 3-4 ggr högre fart på alla spelare hade de själva massakrerats någon av de första bytena, om de ens orkat med mer än ett byte.

Galningen skrikegård tror att han är tuff, macho, och en riktig MAN och denna uppblåsta grandiositet som en syfilitiker med fjårde stadiets syfilishjärnskada har bara blivit värre och värre.

För många många år sedan var han upp till Norrbotten några år och misslyckades som tränare med gröningarna Boden. Samtidigt träffade han en flicka från Luleå men hon har nu tröttnat på låtsasmannen skrikegård och nyligen sparkat ut honom. Kanske det också bidrog att skrikegård tillbringat så många kvällar med att bada bastu och leka "Oj, jag tappade tvålen" i duschen med CryBert, som skrikegård med drömmande blick karakteriserar som en skön man som visar känslor.

Hela debatten med att det är inte OK att ett tilltagande och skrämmande stort antal hockeyspelare utvecklar hjärnskador, har gått skrikegård spårlöst förbi. I stället står han och hävdar att det är ett j-a PK-samhälle som försöker stoppa den "riktiga hockey" - enligt skrikegård - där hjärnskakade spelare blir priset.

Idolbild nedan. Skrikegård: Vad ligger där på golvet? Kan det vara en TVÅL?
Kommentera