Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2132344

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja, satan också. Kapten Erik ger oss ett PP t.o.m. och vi tar vakt och sätter jättepress, men får inte in den och så druttlar vi iväg en puck där en läjk i mittzon - i kamp med TVÅ Luleåspelare, får sno puck och lägga 0-2 i den tomma lulekassen.

Bara att acceptera att vi åker på torsk igen. Håller med om att vi måste lösa detta att ett lag i egen zon kan hålla oss borta från målen - speciellt forwards som går ut högt och hindrar vårt specialvapen bakskott/skymning, styrning, returtagning. Ändå hade Luleå så mycket av spelet att vi borde ha vunnit men med en vakt som Luleåutbildade Fasth kan man förlora ändå. Och visst, inget av läjkmålen borde vi släppt in, slarvigt båda två.

OK, Luleå kämpar på bra och gör så gott de kan, vilket känns fötroendeingivare. Men vi behöver bli lite bättre framåt slutet av säsongen.

Bara att gratulera Läjkers som kämpade bra och stal matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Kollade lite på Apan-HV, 4-2 nu slutminuter. Men ett j-a tjafs och muckning av Apan, mycket utvisningar, och riktigt j-a fult nyss när en j-a Apa - som vanligt - kör över HV-vakten och kör en armbågstackling i huvudet på denne.

Hur fan kan Elitserien SHL acceptera denna j-a fulspelande Apa?
Kommentera