Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2134603

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tre matcher i SHL ikväll, med följande ställningar efter en period:

• Pölsan-Pungen 2-1
• Djurgårn-HV71 1-2
• Läjkers-Gangsteröret 1-1

Berguven har spaden för Pungen, och det är en svår uppgift mot Pölsan, som trots sä många borta, är riktigt starka tydligen. Samtidigt kör Pungens kamrat i träsket HV mot gårdarna och har ledningen.

Tänker att varje match för bottenlagen nu är en ryyyysare för spelarna. Inte längre några räddningsplankor i form av allsvenska umanare, utan bara ett kval mot en SHL-kollega. Och fixar man inte det blir det allsvenskan nästa säsong. Skräck!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Matchläget i kvällens tre SHL-matcher efter två perioder:

• Pölsan-Pungen 3-3
• Djurgårn-HV71 3-4
• Läjkers-Gangsteröret 2-2

Pungen har spottat upp sig i rysarmatchen - vinner skotten med 6-14 i andra perioden. Vore ju kul för Berguven om han lyckas bli i ett vinnande lag i första matchen. Pungen lär behöva all hjälp de kan få för att inte tappa kontakten med de tänkta kvalkonkurrenterna HV och Oskars.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jag är fortfarande av den åsikten att Anders Forsberg som huvudtränare var den som var ansvarig för att Apan vann två Le Mans i rad för knappt tio år sedan.

Anders Forsberg var för det första den som såg till att tuta-och-kör-laget Apan som släppte in lika mål som de gjorde, skaffade sig ett någorlunda försvarsspel genom att försöka fixa till Rönkenhockeyns försvarssystem, genom att anställa Rönkens assisterande tränare. Vidare lyckades NHL-scouten Forsberg identifiera perfekta spetsspelare att köpa in för aphockeyn.

Men några månader innan första gludet sparkades Forsberg från Apan, sedan ett gäng Brutusapor stuckit knivar i hans rygg.

De ljög fram svarta tungor om orsaken och till slut satt BryBert och bölade på en famös PK och därefter ville ingen i media dra ut på eländet ytterligare.

Men vi vet mycket väl vilket som var den IGEN-KLIGA anledningen: Ett gäng uppblåsta Aptränare/ledare ville stjäla Forsbergs ära och hävda att de var DE som var ansvariga: ApGM ApLasse J, Ap-CryBert, Apmummelklockare och ApWallson.

Anders Forsbergs Apa var på topp och gick fram till Le Mans utan behov av insatser av Vrutus-Aporna. Inte bara så, lagets spetsspelare var signade även för nästa säsong så det blev Le Mans igen - utan att tränarna behövde göra något. Anders Forsbergs lag var ett självspelande piano och fixade det i princip själva.

Anders Forsberg sjäv blev tämligen tilltufsad efter Apans vidriga behandling och var lite si och så några år och nu är han återigen scout för NHL, som vet att uppskatta en kompetent person.

Så. Hur har det gått för Brutus-aporna, de som utnämnde sig själva till bästigast i världen?

Som alla vet har ApWallson och Aplasse J ingen tränarsuccé att skryta med, bara förluster som junistränare. Det enda de pysslade med i Apan var ju att ringa unga pojkar ned i 12-årsåldern på kvällarna för att lura andra lags talanger till Apan.

ApLasse J, den vidrigaste av dem alla, fick jobb som assisterande tränare i Zürich. Det gick åt helvitte för klubben första säsongen och när kollapsen fortsatte nästa höst fick han dundersparken.

ApCryBert fick till slut sparken av Apan eftersom han var alldeles för värdelös, och därefter fick han sparken av Pungen med hela 1,5 år kvar på kontraktet, eftersom han var alldeles för värdelös - igen!

Mummelklockare är kvar eftersom få hört honom säga något dumt, vilket iofs mest beror på att nästan ingen hört vad han sagt någon gång. Senast morskade han upp sig och ljög om att en Apa, som satt ett våldsamt överfall med hjärnskakning som följd på en pölsa "var helt oskyldig" enligt mummelklockare som vet att citera blygdensektens katekes när det behövs "jag såg inget, han sträckte ju sig efter pucken bara".

ApWallson, blev huvudtränare i Zürich och - naturligtvis - fick han sparken av Lugano sedan han dragit laget ned i skiten under ett och ett halvt år.

I höstas fick ApWallson kontrakt medBurkÖlen, som från att ha varit överlägsna i Allsvenskan förra säsongen, nu gått halvdant under hösten och därefter tagit bara 12 poäng på senaste 11 matcherna.

Ja, vad ska BurkÖlen göra för att stoppa kollapsen?

Sparka ApWallson vore väl en god ide´!
Kommentera