Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2134843

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så uppdaterar vi tabellerna!

Inget tvivel om att Läjkers går starkt som fan nu och kan nog uppfattas ansluta till Luleå och Röglet som starkaste lag i serien nu.

Nere i bottenträsket hamnar nu Malmoe efter aktuell coronapaus jämlikt med Pölsan när det gäller att ha spelat långt färre matcher än de övriga lagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu återstår c:a 16-17 matcher av SHL för de flesta lagen, medan Pölsan och Malmoe har hela 21 matcher klar att spela.

Har plockat fram uppgifter på lagens form för närvarande uttryckt som hur många poäng de tagit vid sina senaste tio matcher.

Därefter konstruerat en tabell med slutställning efter 52 matcher, förutsatt att lagen håller samma form under avslutningen av SHL.

Lite varning för att när nu Malmoe, som haft coronapaus, kanske inte håller samma form som de gjorde innan dess. Liten varning också för att Pölsan som under tiden fått många spelare skadade kanske inte går likadant som de gjort under senaste tio.

Men eftersom förutsättningarna ändrats så mycket och den officiella tabellen är lite knepig fortfarande, kan det vara intressant att lyfta hur starka lagen varen på senare tid.

Läjkers, Malmoe, Apan och Trottoarkanten är alltså de lag som gått bäst på senare tid, följda av Röglet och Luleå.

Därefter har vi HK Arslet, Gangsteröret och Pölsan.

Sämre har det gått för Oskars, HV och Warulfven, ännu sämre för Pungen, och den största formgropen befinner sig gårdarna i.

Skulle lagen fortsatt gå som de gjort på senare tid innebär det att Apan och Trottoarkanten avancerar upp till toppsex, medan något av lagen HK Arslet och Gangsteröret ramlar ned till social slutspelsplats.

Samt att Djurgårn får tampas med Oskars och HV om vilket av lagen som får möta Pungen i en kvalserie om plats i nästa års allsvenska.
Kommentera