116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2135862

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Tredje perioden återstår och nu i paus har Gangstrarna ledning med 3-1. Känns som att Luleå äger matchen och att Öret har enstaka uppstick där de dessutom spelar som typ Timrå för många år sedan - sticka efter sarg och vispa in puck framför mål där det kommer 2-3 spelare som slår och slår på puck.

Trist spel att se på, örenas, men ibland effektivt. Vi torskade väl typ fyra matcher i rad med 0-1 mot Timrå och åkte ur en kvart med 0-4 i matcher på det viset.

Enroth ÄR svår att måla på när han får se puckar. Tycker väl att vi haft en hel del lägen, t ex lill-Nisse flera hyggliga skott, men vi har dessutom ett par skott i stolpen dessutom.

Örets taktik att bara försvara sig och så slå och slå och slå på puck när det blir läge tycks betala sig.

Nå, vi har i alla fall em period på oss, men 3-1 känns svårt att vända på.