Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2137292

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fan nu blev man sugen på romtopf man har i en glas kruka men inget glass hemma, Vad göra här ta utan glass el idas dra i väg på macken få glass och käka som den ska????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Fan, 3-1 när HV gör mål i vårt PP. Och det är Erik som släpper förbi en HV-spelare, som sedan hittar ingen lucka alls förutom högt bredvid Lassi. Inte godkänt av Luleå.

Vi är liite hafsiga mot kaos-HV. Hoppas på bättre, rejält bättre mot Apan i morgon, där vi lär behöva vinna man-mot-man-situationerna på isen.

Romtopkruka, sagolikt! Har du åkerbär och hjortron i, riktigt norrbottniskt? Glasshämtning i paus inför tredje? Du kan inte ta med lite snöis bara, fylla på med lite vanilj.

Själv har jag bara pecs kvar i gymmet nu, men fått titta på matchen rätt mycket. Och jag kör Norrlands Djup, en mycket godkänd öl:-)

Och som betalning för våra diverse taktiker sätter Connolly 4-1, härligt! Så här bra brukar han bara vara när det ska skrivas nytt kontrakt, klokt av Skuggan och Bulan att bara teckna för ett år senast:-)
Kommentera