Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2137321

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Trevligt att notera att Warulfven vänt mot gangstrarna Öret; 2-1 nu i inledningen av tredje, ...men fy för Sören, där kvittrar Öret i PP, 2-2 nu.

Kul också att Oskars gått upp till 2-2 mot starka Läjkers, som tyckte att målgiganten Luleå-utbildad Viktor Fasth kunde få vila en match. He he...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Men harrejavvlar - HV sätter 4-2 och det är samme målskytt som vid 3-1, som först åker förbi Tyrre och därefter drar in målet nu i Lassis andra kryss.

Jag tycker att Lassi väsentligen var stabil, riktigt stabil och säker på allt. Men det gäller inte vid de båda målen där det märks att Luleås utspelare och Lassi inte spelat tillsammans senaste 11 månaderna. I "normalfall" skulle Luleå inte ens släppt fram skytten förstås och när det gäller Lassi skulle han ha litat på uteförsvaret och gått ut en meter varefter inget av målen skulle ha suttit.

OK, det var starka skott, men normalt ska Lassi inte släppa några luckor alls där.

Och som en j-a lök på isen eller ko på laxen släpper Luleå också in 4-3 när HV kommer 2 mot 1 och Sondell inte litar på Lassi och släpper puckförande utan halvdant går på denne, varpå han (förstås) spelar den andre HV:aren som har vidöppet för att panga in 4-3. Ja, lite får man kanske tycka att Sondell inte borde lämnats ensam av övriga Lulespelare där, som bort hängt med och plockat bort den andre HV:aren.

Halva tredje perioden kvar och HV har gått från 4-1 till 4-3.

Nu är det nervöööööst!
Kommentera