Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2137833

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det brukar ju vända snabbt när det vänder, dubbla möten mot Brynäs till veckan men nu känns det som stor uppförsbacke
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja. man får ju hoppas. Även om det är trist om det drabbar Pölsan, ser mycket hellre att typ HV och Pungen får mötas i kval.

Möjligt att man blir tvungen att släppa förhoppningar för vårt herrlag, för att inte helt deppa ihop.

Ett alternativ kan förstås vara att mer fokuserat följa våra härliga damer. Efter Gludet 2019 och alla framgångar för Luleås damer var det ju många som tackade för sig och avslutade karriären. Som alltid blir kort för damer, eftersom de trots allt har det mycket svårare än herrar.

2018-2019 var det DamPungen som satsade enorma resurser för att slå Luleå, men det misslyckades. 2019-2020 gjorde HV detsamma och lyckades vinna SDHL som vi alltid vunnit. Och vi vet inte hur det skulle ha gått om vi fått spela finalen om gludet.

2020-2021 kom också DamPölsan till med en storsatsning. Alla jävlar hade gett sig fan på att lyckas plocka bort Luleå från tronen efter alla våra pr av framgångar.

Men liksom en fågel Fenix har våra ståldamer rest sig ur askan och under SDHL varit fantastiska, Vi vinner SDHL igen. Och det ska bli j-t kul att följa laget under slutspelet!
Kommentera