Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2139206

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Pölsan är INTE ofarliga och som det böljar fram och tillbaka kan det snabbt stänka in ett antal för hemmalaget, om det vill sig illa. Och sådana chanser HAR Pölsan haft, men Lassi är kanon på första skottet - lite rostigare och kantigare på fortsättningen, som han själv säger.

Men även om Pölsan haft flera hyggliga målchanser, har Luleå haft betydligt fler, och speciellt under de2.20 vi spelade PP varav .049 med 5 mot 3.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bulan bölar på domaren. Trodde det var Peters grej
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zebrorna Molgan och hans osynlige nordliga kompis godkända än så länge. Inga PK-utvisningar för korrekta tacklingar, inga "nu vill jag blåsa och synas"-utvisningar när spelare är bredvid varandra - och det beror ju också på att det är två juste spelande lag.

Inga brottningar, inget tjafs och inga "oj, nu förlorade jag visst benen"-filmningar som det skulle vara om Apan spelade. Plus får Lassi ett skott och masken faller av - då tar han bara på den så var det klart med det. Till skillnad från Apans lille rädde Gustaf som vid minsta masknuddning viftar på avblåsning och åker till båset för fem minuters pyssel och smussel.
Kommentera