Luleå HF

116366 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2142999

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och redan en ny uppdatering av tabelellerna.

I toppen ser man att Läjkers och Apan kommit ordentligt på sistone, och i botten börjar gruppen samlas men eftersom Djurgårn trampar luft riskerar de snart ansluta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hockey-Sverige är evinnerligt less på Apans j-a skithockey.

Det är inte bara det att de filmar, fuskar och spelar fult utan att bry sig om de skadar motståndare. Klubbar vevas i ansiktet på folk, armågstacklingar smäller in i ansiktet när man "bara sträcker sig efter pucken".

Men det är också Apans ideliga käbblande, tjafsande, mopsande och gnäll efter varenda j-a avblåsning efter blockering av målvakt. Då kastar sig alla apor in i situationen och vevar och bultar och drar och rycker under det att gutturala läten och dålig andedräkt sprids över situationen. Som att se ett gäng utsvultna galna rabieshundar slåss om en liten köttbit.

Och det ska tittarna få acceptera, att matcherna förlängs med en halvtimme bestående av detta oändliga j-a apkäbbel.

Troligen eldar sekten med mummelklockare på och förklarar att aporne genom detta käbbel visar sig vara arga, starka och faaaarliga.

Men vi tycker att det är förnedrande och patetiskt och framför allt har det inte ett j-a dugg med hockey att göra.

Den vidrigaste av dem alla är det lilla glinet svin-gerli. Han började sin karriär i laget med att ta efter den spritt språngande highsticking och ett tag smällde svinet lika ofta motståndare i ansiktet med klubban som äckellindström.

Numera har dock svinet dragit ned på det och i stället tagit rollen som den, som först av alla hela tiden efter blockerad puck ska in och käbbla och visa hur "stark och farlig" han är.

Med hänvisning till ovanstående är det en glädje att (se film i länk) uppleva hur det lilla svinet änk-ligen fått betala för hur han smutsat ned våra arenor på nämnda sätt.

Det är slutsekunder av matchen mellan Oskars och Apan. Ställningen 1-4 och det är redan avgjort. Oskars vakt Cannata blockerar en puck och efter det slår svinet med klubban på vaktens händer flera gånger för att få loss pucken.

Då ledsnar Oskars back Janosik på beteendet och ger svinet en crosschecking i ryggen som fäller svinet till isen.

Svinet blir rasande och kastar sig upp mod Janosik. Nu ska han visa hur sraj, arg och faaaarlig han är.

Svinet slår en handfull slag på Janosik med sina korta, krumma och sexfingrade händer.

Det bekommer inte Janosik ett dug. Men han blir förbannad. Griper tag i svinet och pumpat en tio slag. Svinetblir livrädd, duckar, vrider sig bort, försöker komma undan, men lyckas inte.

Och nu har Janosik fått in siktet. Nu matar han in 10-20 slag ytterligare på svinet. Svinet är hjälplös, hjälmen åker av, tröjan slits av. Han får rejält med stryk!

Det är en fröjd att skåda! Till slut bryter tyvärr zebrorna in och hindrar fortsättning. Synd, för det hade nog bara behövts någon smäll till så hade de kunnat räkna ten-and-out och fått bära ut svinet.

Mycket trevligt att någon änk-ligen säger ifrån mot Apans j-a skit-"hockey".

Det enda trista är att händelsen rapporteras och Disciplinnämnden stänger av båda två matcher. Det har länge behövts, ja närmast ropats efter, att någon straffar svinet och de andra vidriga äcklen i blygdens plastsekt. Det borde inte leda till avstängning utan till hyllning.

Det här var en uppfostran man sent ska glömma. Nästan i klass med den när Rahimi slog Fläskberget sönder och samman.

Nu längtar vi efter den dag då någon får tag på galningen highsticking och ger honom vad som behövs. Hittills har han alltid kommit undan eftersom han är så j-a feg och alltid, sedan han slagit klubban i ansiktet på en motståndare, gömt sig direkt bakom de övriga fyra andra aporna på isen.
Kommentera