Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2144996

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Håller med om allt... blir ju bara lekskoleturneringar. Tyvärr har Rbk redan skickat fyra spelare till Malmö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
4,5 dygn kvar innan transferfönstret stänger. Skulle nog bli förvånad om Skuggan identifierar någon som vore värd att värva och dessutom får denne. Nu verkar allt fler lyfta Juuso Ikonen som den person man är ute efter. Ikonen har ju redan spelat under Bulan i Pölsan så därmed slipper man kartlägga hur Ikonen kan gå in i laget på isen och i omklädningsrummet eftersom Bulan redan har koll.

Nå, det ger sig.

Enligt Skuggan är pengarna inget problem för att rekrytera om man hinner, trots att Luleå håller fast vid snäv spelarbudget. Men frigjorde en del på att släppa betalningarna för Ilomäki, dessutom fick HV lägga in en extrabetalning för att få ta över honom och vidare betalar Luleå mindre för Lassi denna vår än man skulle ha gjort för Berguven.

Det här sista är ju imponerande. Lassi går ned rejält i lön, detsamma som Jarmo Myllys gjorde trots avtal om mer i slutet av nittiotalet, då Luleå hade svårigheter.

Så kanske Ikonen men mer troligt att det inte blir någon. Eller?

4,5 dagar kvar att vänta på facit.
Kommentera