Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2157303

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hur tänker du nu. Tror du att ni kommer att dippa så pass mycket så att ni åker på Malmö i socslutspelet tror inte jag och ni får gärna redan i morgon visa vart skåpet ska stå
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Ja, vi torskar ju hela tiden nu så det kan gå snabbt. Gangsteröret och HK Arslet behöver ju bara en vinst var för att passera oss.

Då är bara frågan om också Trottoarkanten hinner förbi. I detta nu ligger de 7p efter men har en match mindre spelad än vi. Kan vara 4p efter, sedan de spelat sin häng. 4p att hämta in, på sju matcher.

Låter görbart.

Sedan har vi att Malmoe är favorit att ta #10 och gå till slutspelet nu. Då kan det alltså bli lag #7 mot lag #10 och väl där står Alsenfelt på huvudet medan Malmoe petar in de puckar de behöver för att spöa oss.

Som det nu ser ut tycks det vara ekonomiskt gymmsamt att bli utsparkade direkt för att slippa utgifter för resor. Kan bli bra för oss att begränsa de ekonomiska förlusterna denna säsong. Inför hösten senast hade vi ju inte råd att plocka in Jesper Sellgren, som skulle kostat 30,000:- månad...
Kommentera