Luleå HF

116380 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2157706

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hoppas också på HV och clubben i en play-out historia det vore iofs roligast om HV rök som målade upp sig själva som storfavorit innan säsongen men det vore nästan bättre om clubben ryker då jag tror deras ekonomi är på ruinens brant och HV ändå säkert har en fet värvningskassa för en snabb retur
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Personligen hade jag ju velat att fulspelar- och fuskar-Apan skulle ha åkt ur men de öppnade ju stora börsen och satte igång med sin vanliga köpfest.

HV har ju haft många år som topplag och sedan mitten av 80-talet då HV och Luleå gick upp i Elitserien har HV varit sammantaget tredje bäst i serien - efter Warulfven och Luleå. Så visst vore det knepigt om den rika klubben nu skulle åka ur. Då får de allsvenska lagen vänja sig vid gubbhyllan bakom motståndarbåset varifrån öses öl, snus och förolämpningar.

Men historiskt är jag mer irriterad över köpekluppen Pungen som under Helbers ledning öste ut pengar år efter år för att köpa Luleås bästa spelare med argument som "du får 4-5 gånger högre lön", äckelpungarne. Så det kunde kännas spotsligt OK att bli av med den köpeklubben som blivit kvar länge i Elitserien SHL med sin enda idé att ös ut pengar för att köpa ihop en förstafemma.
Kommentera