116380 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2158150

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DamPungen verkar vara på überigång nu. Leder andra halvan av matchen överlägset med hela 1-0. DamGården har flyt som har med sig 0-5 från första halvan.

andra perioden spelad och fortfarande "bara" 0-1. DamGnaget har varit rejält mycket bättre än väntat och även om Luleå har skotten med 8-21 har DamGnaget haft ungefär lika många stora chanser. Men då har Sara Grahn stått emot.

Efter två första perioderna känns det lite småfarligt. Ser gärna att Luleå får in något mål tidigt i tredje så att DamGnaget ger upp.

Vi har ju inte glömt att Luleå - som vunnit samtliga SM som spelats sedan vi gick in i damhockey med ett undantag, spelatdes bort efter semifinal av DamHV för några år sedan då HV försvarat sig med näbbar och klor, hållit oavgjort och vann de båda matcher som spelades på straffar...