Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2158196

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DamHV vände i tredje perioden från 2-1 till 2-3 men i slutminuterna kvitterar faktiskt DaMooDoo och nu blir det övertidsspel för att avgöra den här kvartsfinalsmatchen.

TILLÄGG: Och så vann DamHV med 3-4 efter tio minuters övertid. Alla de fyra högst placerade lagen vann första kvartsfinalerna mot lag 5-8 men det satt hårt åt för DamHV och också Luleå.

Men nu går det nog enklare, tippar att alla fyra kvartarna är över efter nästa match som spelas på onsdag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så flikar vi in att berätta att Isac Lundeström i natt gjorde hattrick för Anaheim. Han är numera ordinarie i NHL och har på 15 matcher i vår gjort 5 mål.

Härligt att se att Luleå-produkten Lundeström lyckas så bra. Han är ju bördig från Gällivare-Malmberget men flyttade som 13-åring till Luleå och började spela för och utvecklades av Luleå Hockey.

Till förtret för köpe-Apan där de vidriga pojkförföljarna Ap-Lasse J och Ap-Wallman belägrade Isacs telefon med sena kvällssamtal bestående av "Komse, komse, komse..." ända till dess att Isac gick ut offentligt i tidingarna och förklarade att: Ni kan sluta förfölja mig. Jag kommer INTE att lämna Luleå Hockey förutom för NHL. Basta!

Så fint går det, när man skiter i blygdens plastlag med köpfestvurmerier och värdegrunnnnnnnd.
Kommentera