116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2161327

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Luleå går vidare till 0-2 vid 12 minuter och det är ett dråpligt mål. Efter tekning i gårdarzonen drar Johanna Olofsson på ett inte så hårt långskott och målvakten har fri sikt. På vägen mot mål får gårdarnas kanadensiska import Bujold för sig att försöka boxa undan pucken, sticker ut armen och slår till pucken med högerhandsken men inte bättre än att han styr ned pucken som därmed passerar gårdarvaken:-)

Och tre minuter innan paus flipperpuck framför gårdarmålet och då slår Cava in 0-3.

Zebrorna tycker att det känns orättvist att Luleå ska ha lika många spelare på is som DamGården så de tar ut två Luleåspelare och DamGården får spela 5 mot 3 under slutet av första perioden.

Men Luleå står emot (får inleda andra perioden med 0,5 min box) och har ledningen med 0-3 efter period ett. Men nu kommer säkert Östensson!

2,5 min kvar av tredje perioden i Jönköping och DamHV har ledningen med 5-3...