Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2162397

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Efter uppehållet kör nu SHL igång igen för att genomföra avslutningen av serien och pissa in revir och platser inför slutspelet.

När det gäller Luleå kom vi till uppehållet desillusionerade eftersom laget länge nu hackat och detta mest beroende av att vårt backspel inte håller. Jämfört med förra året är det riktigt pessimissa och tsist att detta blottas mot slutet av serien medan vi faller från topposition nedåt i halvt fritt fall mot en plats i det sociala slutspelet.

KAN vi skärpa oss? Kan vi få ihop spelet till slut?

Mycket osannolikt. Väsentligen känns det som att vi redan givit upp säsongen och mest undrar man om fiaskot ska mainfesteras genom en mycket möjlig sorti mot Malmoe redan innan kvartsfinalerna.

Vet inte vad man annars kan hoppas på?

Trots allt ger man inte upp hoppet så länge det finns en teoretisk chans och utan att ha någon anledning till det vill man ju tro på att mirakel kan ske, även om allt talar emot det.

Kan Luleå ha skärpt sig under uppehållet, kan saker och ting ha löst sig?

Vet inte varför det skulle ha skett men man hoppas ju på ett mirakel innan den feta sjunger. Och ska det komma, ska det komma NU. Inte efter match 50 eller så, utan NU, när det varit ett uppehåll.

Och vi har ju förstås värsta tänkbara framför oss.

Apan.

I morgon ska vi ned till schtan för att matcha Apan. Ett Luleå, som inte kunnat skärpa sig och få till försvarsspelet alls utan läcker som ett såll och hittar fram nya möjligheter att tappa poäng och matcher. Mot en Apa, som helt vidrigt på senare tid bara vunnit och vunnit.

Hur ini helvitte ska vi fixa detta?

Utan anledning hoppas man förstås på ett under, att vi arbetar ned Apan och att det sätter start för ett pånyttfött Luleå för seriens avslutning.

Men hur ska det ske?

Ja, det vete fan (på modernt hockeysnackiska; jag vet i fan).

Carl Mattsson är möjligen tillbaka efter hjärnskakningen ful-Joels vidriga överfall orsakade. Men skadefrågetecken nu på Olle och Muzik. Och gissningsvis Sondell borta efter hjärnskakning mot Malmoe. Iofs tycker jag att Sondräll drällt rejält på sistone men i vilket fall innebär det nya problem för backparen när det som mest INTE behövs.

Bulan kör väl vidare med Erik-Nisse respektive Engsund-Själin, men vilket par blir treorna? Berglund-Eddie?

Det ser inte bra ut.
Kommentera