Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2162812

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jahaja. Kommer hem I god tid innan match - tror man - fast det visar sig att matchen börjar 18.00.

Varför?

Eftersom ApPen inte som Luleå stängt ned åskådarläktare och serveringar under pandemin. Utan kör på rejält med insläpp för det som han kallar "restauranggäster" fast alla vet att det handlar om åskådare.

Och då behöver de ju starta 18.00 så att de kan sälja öl, vi och sprit fram till 20.30.

Vilka sektmyglare!

Nå, första perioden genomförd med läget 0-0 och det lilla jag hunnit se tyder på att Luleås spelare jobbar bra - fast vi får se hur det kan gå för paret Eddie-Berglund, en rysare.

Och man har ju känslan av att Apan numera öppnar lugnt och gärna ligger under, men ökar i andra-tredje vilket givet dem vinst i nästan varje match länge nu.

Nå, vi får se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Verkar som att Styrman kör med Eddie i stället för Berglund? I vilket fall har Styrman stått för bra spel och fina ingripanden. Mycket nära dessutom att panga in 0-1 på ett hårt och högt skott som rädde Gustafr hoppade upp och tog på axeln.

Luleås spel i försvarszon utan puck är även det starkt förbättrat och som lag håller man slottet ganska fritt. Mycket, mycket trevligt att se.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tolv minuter spelade och i andra perioden har det varit rätt jämnt, kanske lite fler chanser för Apan men lite farligare för Luleå.

Kommentator-aprunkare Lindberg tänker att matchen kanske "behöver ett mål".

Varför då?

Så har Apan ett anfall i vår zon och Broberg centralt vid blå ska slå pucken till Möller på vänster sida.

Lill-Nisse känner ju sektdoktrinen "långa puckar på Bengt/highjsticking/Möller så lill-Nisse tjuvar och bryter passningen. Jaagar sedan ner mot apmålet, i sällskap med några apor och några lulespelare. Och lurar lille rädde Gustaf som väntar passning, men nejdå - Lill-Nisse pangar in 0-1 hur snyggt som helst. Highsticking ber lill-Nisse om autograf efter målskottet.
Kommentera