Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2164388

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Lekstuga i Luleås zon i slottet. Luleås spelare hittar inte sina positioner i slottet, Eddie "vem är jag och i så fall varför?" Nilsson väljer att placera sig BAKOM vårt mål fast Öret har puck. Och så sprätter Öret in 0-2...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Javafan säger man?

Oflyt att vi inte sätter våra skott eller några misstag här och där?

Nej. Det gäller att analysera tillräckligt övergripande för att inte missa något.

Orsaken till Luleås spel var misstaget för tio månader sedan att tacka nej till Jesper Sellgren som bönade och bad om att få spela den här säsongen för Luleå t o m för en liten junislön.

Men vi tackade nej eftersom vi värvat Victor Berglund och superduperklippan Eddie Nilsson. Och alla klubbat i SHL lovat varandra att vara försiktiga med värvningar med hänsyn till ekonomin under pandemin - vilket därefter utvecklades till historiens största köpfest när köpeklubbarna handlade som aldrig förr.

Skuggan, Bulan och de andra hade fram till 2019 gjort ett strålande jobb men sedan har dett gått fikon i det hela och speciellt undrar man hur Eddie Eagle kunde värvas. Efter snart femtio matcher med Luleå har han bara visat att han inte hajar ett enda någe. Vore det så att han inte funkar med Bulanhockeyn var det en sak, men mannen tycks ju helt j.a renons på några backegenskaper över huvud taget. Ger mig fan på att han också är en lockar-room cancer, så stört som laget är. Lägger han fruktansvärda, tysta äggmökar som ligger kvar i minuter?

Nu kör vi andra perioden och man har matchen på, fast det är svårt att bry sig. Lite mer intressant i så fall att kolla in hur det går för bottenlagen som gråter blod.

• Pölsan under Trottoaren med 0-2
• HV 0-0 mot Läjkers
• Pungen 2-0 på Röglet
• Oskars 2-1 på Djurgårn
Kommentera