Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2164715

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Kollar väl upp tabellställningarna på rutin.

Övre delen är bara tragisk att titta på.

Mer rysligt i botten.

För Pölsan.

Nu har Pungen med Berguven vid spaden hela tio poäng fler än Pölsan! Visserligen med 4 matcher fler spelade, men för en Pölsa som inte lyckas spelar det ju ingen roll om man har matcher kvar.

Och nu börjar Pölsan riskera att även Oskars kan lägga sig ovanför Pölsa. Oskars har i detta nu 3 poäng mer än Pölsan och dessutom en match mindre spelad!

Börjar lukta rejält av kval Pölsan-HV nu...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Lakers kommer nog vinna serien. Vi spelade kasst mot ointressanta klubben idag. Och vi har Lakers kvar att möta och Mif. Blir inga lätta matcher.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Snart sju minuter in på tredje perioden och Luleå har fortfarande ledningen med 1-0 mot DamGården.

Zebrorna har hällt sig lugnare den här perioden. Andra halvan av andra perioden var det bara två minuter i 5 mot 5, de tog t o m ut Hirikoski för "interferens" när hon blivit neddragen på isen av en damgårdare bakifrån! Bara män som zebror idag, som ovanlighet, så jag tänkte köra på ett #metoo men eftersom de nu tycks vara lugna avvaktar jag.

Luleå har tryckt på som fan men mot hårdare som offrar allt för att stå emot. Typ någon sorts anti-Eddie the Eagle-teknik alltså.

Igår kämpade gårdarna om möjligt ännu mer, men då hade dessutom 0-1 att gå på. Nu är det 1-0 och mindre chans för DamGårdarna att lyckas om det mest är Luleå som äger puck och trycker på.

Men 1-0 är bara 1-0 och allt kan hända.
Kommentera