Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2164780

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Spännande men ni som det bättre laget drar nog det längsta strået i långa loppet och hehe damhockeyn verkar vara det enda både ni och vi kan glädjas åt då våra respektive herrlag verkar ha checkat ut denna bisarra coronasäsong(låt det bli publik nästa säsong!!!)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Jo, det blev en sådan säsong. Luleå vinner precis nu matchen med 1-0 och är därmed klara för final mot DamPölsan.

I tredje perioden var det fortsatt mest Luleå. Men dessutom spelade Luleå försvar a la gårdarna i går. Dvs så snart en ensam hårdare skulle gå till attack hade hon 4-5 Luleåspelare framför/runt om sig. Vilket betydde att Djurgårn - som bara låg under med 1-0 - ändå knappt fick till någon målchans i tredje. Betalt, kvitterat:-)

Djurgårn gjorde ändå en fyllig semi och första matcherna tappade de när baklängesmålen började rulla in. Och i senaste två matcherna stod de emot riktigt bra, med resultaten 0-1 respektive 1-0, även om Luleå under de matcherna väl hade 80-90% av chanserna.

Nu blir det annat. DamPölsan är definitivt INTE ofarliga och nu behöver Luleå steppa upp för att fixa detta.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Grattis till finalen ni var det bättre laget kul för oss att vi ändå tightade till denna semifinal då jag i långa loppet inte tror 7 - 1 segrar i slutspel dvs väldigt ensidiga ojämna kamper är främjande för damhockeyn som helhet - lycka till i finalen som jag betraktar som vidöppen
Kommentera