Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2167701

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Johan Davidsson - hockeyns svar på Tin-Tin - lämnar HV.

Ett klokt beslut. Mannen har ju varit en fantastisk spelare och lagkapten men det innebär inte med nödvändighet att han fungerar på andra nivåer. Ett misstag man gjort i flera klubbar, exempelvis trodde man att MooDoo skulle lyckas perfekt med egna f d NHL-stjärnor i ledningen men det gick ju inte alls, låt vara att jag knappt vet något om hur det gick till i detalj.

Luleå är lite av ett undantag där f d spelare etablerats som tränare och ledare och det har nästan alltid gått utmärkt. I detta nu har vi ju ikonerna Skuggan som ledare och Bulan som tränare och de gör ett utmärkt jobb. Vidare finns Luleåledare/tränare även i andra klubbar, gott rykte som de haft med sig. samtidigt som alla SHL-klubbar, framför allt Apan avger saliv för tanken att lura till sig Rönken.

Men helt tydligt har varit att Johanarna Hult och Davidsson misslyckats totalt med HV som de kanske nu petar ned i Allsvenskan. Hela denna säsong har de köpt spelare och tränare så de kunnat fylla flera lag men allt har bara blivit skit.

så visst var det nödvändigt att Davidsson nu packade ihop och nog borde Hult göra honom sällskap.
Kommentera