Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2167845

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha, fortsatt 3-0 på Hovet och nu paus inför tredje. Pölsan har ju stor fördel nu eftersom 3-0 är ett av de svåraste lägen man kan ha i hockey.

Uppe i Leksand fortsatt 2-1 efter andra och då meddelar förstås "kommentatorn" att "det här var en tråkig period. SeMers utsände kommentator i fråga är som bekant välutbildad att kommentera trav hemifrån Västerbotten, men hockey begriper han sig inte på. Är förstås därför SeMer skickar ut honom att prata sönder matcher så ofta.

Jag har småtittat lite under den senaste perioden medan jag jobbat på i gymmet.

Gårdarna började andra perioden bra och till slut började Pölsan ta utvisningar för att freda sig men det blev ur askan i elden för DIF satte både 1-0 och 2-0 i PP. Efter det att Pölsan bytt vakt kom de igen och ägde spelet rätt ordentligt i andra halvan av perioden. Kan de fortsätta så i tredje är det inte säkert kört.

Oskars jobbar på barock Trottoaren får verkligen kämpa för det de åstadkommer. Matchen lite väger, vi får se vad som kommer först 2-2 eller 3-1.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nej, det gick inte för Pölsan. Djurgårn gick till 4-0 innan Noel the Gun Gunler pangade in 4-1 men mer blev det inte. Djurgårn var oväntat duktiga idag medan Pölsan visade den tidigare lojaliteten ju längre matchen gick.

Que vadis, Pölsa?

Var detta bara ett olycksfall i arbetet och ni genomför den fortsatta avslutningen i ren pölserlig anda? Eller var matcherna mot hk arslet och Gangsteröret bara ett undantag och nu är ni åter i sjuttiotalshockey?
Kommentera