Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2167945

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Blir viktig match på lördag nu. Har ni tur så är Hrivik borta då han fick en skavank idag. Har ni otur spelar han och Camper är tillbaks. Jämnt kommer det bli iallafall :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jalapeno: Såg det. Hoppas att det bara rör sig om en mindre lårkaka och att han snart är tillbaka. Blir häftigt att se hur långt ni kan nå i slutspelet med denna stjärnlina!

Efter lördagsmatch har ni och vi bara tre matcher kvar och efter resultat kommer vi att vara allt ifrån att ni är sex poäng före oss till att vi är lika på poäng. En klassisk sexpoängsmatchen i seriens avslutning förstås.

Jag tror att det blir ungefär som det varit för oss senaste månaden: Vi har mycket puck, spelar mycket i er zon och får hyggliga målchanser men pucken träffar som bäst stolpar och ribba. Medan ni bara behöver blixtra till några gånger och eftersom ni sätter det mesta vinner ni.

Skulle ni vinna mot oss har ni god chans att nå tredje plats tycker jag. I praktiken är ni i så fall redan där. Det ni har kvar därefter är HV borta, Röglet borta och Malmoe hemma. Inga lätta matcher men med bra utdelning där blir ni trea. Det vore kul.
Kommentera