Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2168243

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Oj, vilken straffläggning! Tjugo straffar i rad utan mål. Den ende som var nära tidigt var Malmoes Olofsson som drog och lurade ned Rifalk - en kopia av hur han avgjorde på straffar förra gången lagen möttes - men när han ska lyfta in pucken lyfter en liggande på mage rifalk på vänster underben och räddar!

Alla övriga straffar i princip försök till dragningar ofta kombinerade med försök att lägga in pucken genom femte luckan och ingen är ens nära: Alsenfelt och Rifalk är rena väggarna.

Från straff 21 börjar skyttarna satsa på direktskott på halvdistans - det svåraste för vakterna och då sitter 3 av 4 straffar. Röglet sätter första, sedan sätter Malmoe två straffar i rad och vinner bonuspoängen.

Det börjar nu bli allt mer som talar för att Läjkers vinner serien. Visserligen möter de Röglet i sista omgången men det kan mycket väl vara avgjort innan dess och kanske t o m att det blir en W.O.-match, alltså.

Och, som sagt, Malmoe kanske t.o.m. hinner passera Warulfven innan serien är färdigspelad. Det blir i alla fall plats 8-9 för Malmoe och jag tror vare sig Läjkers eller Röglet längtar efter att åka på Malmoe i kvarten.

I morgon har vi

• Trottoaren-Luleå
• Apan-Oskars
• Pölsan-HV

Fortsatt intensivt nere bland strecken alltså och fortsätter Luleå att hitta nya, kreativa möjligheter att tappa matcher och poäng?

Matcherna går 15.15 och när lagen släpps 1-2 timmar innan dess hoppas jag att tänk-ligen få se Eddie the Eagle placerad där hans kompetens utnyttjas bäst.

På läktaren.
Kommentera