Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2168548

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag är uppe.

Eddie the Eagle är med, i backpar tillsammans med Sondräll.

Bara att gratulera Trottoarkantens IF till tre poäng, alltså. Kanske det får kämpa lite för att få till det, men var lugn. Eddie the Eagle kommer förr eller senare att ta till något av de specialknep han har i verktygslådan.

Kommer han att stå på helt fel plats och lämna någon omarkerad att måla? Kommer han att spela fram en trottoar då Luleå tror sig ha kontroll över puck? Kommer han att gå till offensiven i trottoarzon, fibbla bort pucken och sedan ta sig tillbaka för att bidra i försvaret med en hastighet som får sniglar att verka blixtsnabba?

Inget vet exakt, men alla vet att Eddie the Eagle kommer att fixa det.

För övrigt noteras väldiga omkastningar i linorna. Att Bulan, som vanligen beslutar sig för en lina och kör den ända till dess att de blivit samspelta, under seriens avslutande matcher laborerar så med linorna, är förstås ett tecken på desperation och att laget inte fungerar.

Men det vet vi ju sedan januari.

Grattis till att ha klättrat till plats 4 i tabellen efter matchen, trottoarer. Bara en enda pinne efter Apan på plats 3. Låt oss hoppas att ni passerar även denna Apa under de tre avslutande matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Några minuter spelade och Trottoarkanten har haft full lekstuga i Luleås zon. Skotten 5-0, men fortfarande 0-0 i mål.

Eddie the Eagle håller säkert på att fundera fram något läge att skoja till det genom.
Kommentera