Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2172938

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hockeylördag med fyra matcher klockan 15.15. Den största matchen liras i den gävliga arenan:

• DamPölsan - Luleå Hockey

Luleå vann ju match ett med hela 1-6 och nu kommer DamPölsan att ge allt för att kvittera SM-finalen innan matchserien går upp till Delfinen för de 1-2-3 avslutande matcherna.

• Rögle BK - Växjö Lakers HC

Seriefinal för SHL. Röglet har ju faktiskt gått lite upp och ned ett tag medan Läjkers varit borta från spel och de många poängförlusterna för Röglet har inneburit att Läjkers "i kavaj" kunnat se hur det nu landar i att Läjkers vinner serien. Men vi har inte sett så mycket av länkarna under en tid. Exakt hur bra är de nu? Seriefinalisterna har ju länge varit givna för topplatserna i serien och så kommer det också att landa. Men senaste månaden har Apan och Trottoarkanten imponerat och kanske de nu är bättre än seriens etta och tvåa?

• Djurgårdens IF - Färjestad BK

Mellanmatch mellan mellanlag i mellanskiktet.

• HV 71 - Luleå HF

Ja, och så denna j-a match. HV har ju fullständigt kollapsat senaste månaden och senaste matcherna har motståndarna fått ösa in mål på stackars HVugo med HV-spaden. Nu spelar serien ingen roll längre för HV som helt kan fokusera på det kval som kommer. Och till slut måste de ju ändå få igång det j-a lagspelet, någon gång måste de ta tummarna ur...var de befinner sig, och skärpa sig. När? Ja, varför inte mot Luleå Hockey, det lag som varit sämst senaste månaderna tillsammans med HV. En veritabel bottenfinal alltså, trots att Luleå knepigt nog ligger på plats #6.

Efter alla brustna förhoppningar känns det ju inte längre som att vi har annat att hoppas på än att säsongen ska ta slut. Och det på det minst förnedrande sätt vi kan få. Kanske fint om HV spöar oss idag, så vi kan undvika #6 och drabbas av Apan i kvartsfinal?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hur ser HV ut idag då? Taggade!?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Presenterar nedan Luleå Hockeys fantastiska lag som spelar match 15.15

PS. Lägger också ut herrlaget, där Eddie the Eagle väntas leverera det han brukar leverera. Bulans testar nu Klasen med Connolly och Hållander under rubriken "experimentet, avsnitt 17".
Kommentera