Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2173379

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha, inte visste man innan säsongen att våra slutspelsdrömmar(för inte kan väl HV blå vinna en match)k skulle hänga på er och kanske ni vinner även på måndag men skitsamma går vi till play-in så blir vi ändå massakrerade då vi har en coach som helt tappat det. Ska bli intressant och se om han kan kliva in och förstöra för norrlandsgnaget nästa år också
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I morgon tar Luleå Hockey emot Pölsan för match tre i bäst av fem i SM-final med en ledning för Luleå med 2-0 i matcher.

Det känns igen, på något sätt. Fast det är nästan trettio år sedan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Ja att Djurgårn skulle missa slutspelet hade man inte väntat sig. Och att det i så fall blir Pungen som snor platsen ännu mer oväntat.

Vi får se. Pungen är ju sedan en längre tid nu ett av seriens mest lyckade lag medan Luleå, trots vinster senaste mot Malmoe och HV är ett av de sämsta lagen. Så man skulle inte bli förvånad om vi får stryk mot Pungen, som därefter "bara" behöver ta en pinne mot HV i sista för att fixa det.

Följden kan bli att Luleå i socialt slutspel får möta Pungen i stället för Djurgårn vilket vore en trist förändring tycker jag.
Kommentera