Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2177040

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja utan Rautio så hade Clubben varit en het kandidat för play-out då ersättaren Lundström är ett veritabelt såll. Helt klart Clubbens viktigaste värvning fem i tolv och då tycker jag ändå inte att Rautio är en extraordinär målvakt vilket säger rätt mycket av vad clubben haft för slipsar tidigare i år
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Warulfven har fortsatt ledningen mot Gangsteröret med 0-2, vilket innebär att det är fortsatt

• Trottoaren-Öret
• Apan-Luleå

i kvartsfinal. Öret måste vinna minst 2 poäng i dag för att vända på detta.

Hur tänker Apan och Trottoaren, som är spellediga idag?

Trottoaren har under säsongen 6-6 i poäng mot Luleå samt 4-8 i poäng mot Öret. På så sätt kanske det lutar mot att Trottoaren hellre skulle möta Luleå i kvarten, och att de alltså sitter och hoppas på att Öret ska vända matchen i tredje perioden.

När det gäller Apan har de 7-5 i poäng mot Luleå men bara 3-9 i poäng mot Öret. Vågar man gissa på att aporne vill undvika Öret och hellre möter Luleå? Dvs Apan är nöjd med resultatet och hoppas att Warulfven håller ut och vinner matchen.

Öret dårå?

Ja, de har ju plus på både Trottoaren och Apan. Kanske med lite förkärlek för att möta Apan som de spöat i 3 av 4 matcher.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Uppe i Luleå gick det så där för Rautio i år, ingen toppsäsong alls, men när han valde att ta Pungens klubba växte han och utespelarna visste vad de kunde räkna med. Levererade en stabilitet som var vad de behövde för att börja spela hockey och vinna matcher, och det gjorde de ju så att det stod härliga till.

Sen ska man förstås inte bortse från att Pungen tog skeden i vacker hand och sparkade CryBert, som helt oförklarligt anställts som huvudtränare i tre år och höll på att ta Pungen hela vägen ned i Helv..jag menar Allsvenskan.

Det är med Aptränare och ledare liksom med de flesta apspelare. Apwallson och Aplasse J misslyckades i Schweiz och fick sparken under pågående säsong. Ap-CryBert misslyckades i Pungen och fick sparken under pågående säsong. Nu påstår media att hela SHL slåss efter att få värva mummelklockare och Gangsteröret påstås ligga bäst till. Tydligt är att Öret i så fall vill testa att sparka ett as jag menar en assisterande under pågående säsong, vilket tycks närmast självklart när man värvar apa.
Kommentera